2016. szeptember 2., péntek

NCT fictions


ABC sorrendben, feltüntetett írókkal.
[Csak BL történetek]

Always {novella, vérfarkas!au, smut, fantasy, 18+}
Író: Réka
Páros: Taeyong x Ten
Részlet: "Mikor a gyermek, addigra már sokkal inkább ifjú férfi, de inkább nevezzük nevén, Taeyong betöltötte a tizenhatot, a következő teliholdkor a dolgok gyökeresen megváltoztak. A születése óta benne rejlő démonnak már nem tudott gátat szabni emberi teste, saját alakot öltött."

A művészet jó {slice of life, novella} 
Író: Aquatic
Páros: Hansol x Yuta
Részlet: "Mindketten elhallgattak; most, hogy ezt megbeszélték, egyikük se tudta, mit kéne mondani, de a csend már sokkal kevésbé volt kínos, mint az imént. Yuta megnyugodott és már nem haragudott. Feltűnés nélkül próbálta alaposabban szemügyre venni a másikat, és meg kellett állapítania, hogy tulajdonképpen nem volt épp utolsó látvány a srác."

Apróság {egyperces, slice of life, fluff}
Író: Aquatic
Páros: Hansol x Yuta
Részlet: "– De ami még jobb az az, hogy már végeztem is – nézett vigyorogva a barátjára, és félredobta a telefont. – Úgyhogy aludhatunk, ha akarsz… vagy… akár…
- Akár? – nógatta a másik.
- Akár azt is csinálhatnád, amit az előbb – bökte ki Yuta, és most újra izgalomba jött a gondolatra, hogy Hansol ajkai azon az érzékeny ponton érintik meg a bőrét."

A tettes {egyperces, slice of life, fluff}
Író: Aquatic
Páros: Johnny x Taeyong
Előszó: "Taeyong kedvenc édessége a puding, amiből minden nap megeszik egyet. Egy nap azonban elkezdenek eltünedezni a pudingjai... A fiú egy idő után megelégeli ezt, és nyomozásba kezd, hogy fülön csípje a tettest."

Az a fránya lámpa {egyperces, fluff}
Író: Haneul
Páros: Jeno x Renjun
Részlet: "Miután beléptem a szobámba, sóhajtva dőltem a falnak, ezzel letudva a mai nap és utána jön a holnap, a holnap után, és az azutáni... Bepakoltam másnapra és ledőltem az ágyamra. Hirtelen egy kis nyöszörgést hallottam meg."

Borders {novella, smut, 18+}
Író: Hagu
Páros: Taeyong x Winwin
Részlet: "Megragadtam a karját és behúztam a lakásomba. Ahogy az ajtó teljesen érintkezett a keretével, nekidőltem és az ajkaimra húztam a srácot. Nem ellenkezett, azonnal jobban hozzápréselt és falni kezdte a számat, mint valami kiéhezett vadállat."

Bűntudattal telt utazás {egyperces, slice of life}
Író: Sumire
Páros: Lay (EXO) x Winwin
Részlet: "Most már csak csupa megbánást érzett. Félt attól, hogy párja mit szól majd cselekedetéhez, mennyire lesz dühös és úgy alapjába véve, mivel fogja otthon várni."

Chicago {többrészes fanfiction, misztikus, fantasy, 18+}
Író: Sumire
Páros: Johnny x Ten
Részlet: "A kávézó aznap sötétebb volt, mint azelőtt bármikor. Hatalmas gomolyfelhők változtatták komorrá a festői tájat, mikor Chittaphon átfagyva lépett be a meleg, aprócska üzletbe. A falak világosbarna árnyalatát majdhogynem narancsossá színezték a sárgás fénnyel világító lámpák. A parketta frissen takarítva tüntette el az előző vendégek sáros cipőfoltjait, tisztaságot és otthonosságot sugallva. A pincérlány arcán fáradt grimasz jelent meg, mikor egyik lábáról a másikra nehezedett és laposakat pislogva tekintett az órára, várva a zárást."

Colors {egyperces, slice of life, fluff}
Író: Réka
Páros: Taeyong x Ten
Részlet: "- Az ég vörös. Gyönyörű, akárcsak te. Olyan, mint amikor a közeledben vagyok, és hevesebben ver a szívem – a fiatalabb távolabbi keze után nyúlt, és saját mellkasára helyezte azt. – Olyan, mint amikor csókot adsz az ajkaimra, és közben hallom fülemben vérem lüktetését. Olyan, mint mikor hozzámbújsz, és kihagy egy ütemet a szívem illatodtól."

Csak egy puszi {egyperces, fluff}
Író: Mirae
Páros: Doyoung x Ten
Részlet: "Doyoung szemét forgatva pillantott végig a helyiségen, s mikor megállapította, hogy a legközelebbi ember is egy óriási világ atlaszba temetkezve ül tőlük négy asztalra, kezét gyorsan Ten tarkójára csúsztatta, s apró csókot hintett annak ajkaira."

Dream in a dream {egyperces, horror, angst, 16+} 
Páros: Lay (EXO) x Ten
Részlet: "Marcangolni kezdte a nyakamat. Hallottam a saját hangomat, ahogy sikítok. Éreztem a forróságot, a fájdalmat, ahogy hiába kapálóztam, mintha hozzá sem érhettem volna az állathoz. És éreztem a hideget. Megint a hóban feküdtem. A farkas a nyakamról áttért a fejemre. Éles fogaival arcomat kezdte marcangolni. Szemei lángoltak a dühtől és szomjúságtól. Szívem kalapált."

Egy kerítés története {novella, slice of life, fluff}
Író: Aquatic
Páros: Hansol x Yuta
Mellékpáros: Johnny x Hansol
Részlet: "Ha Hansol nem lehet az övé, jobb, ha inkább valaki másé lesz gyorsan, hogy végre továbbléphessen rajta és kiszerethessen belőle. Mert ameddig ott volt előtte, ráadásul szinglin, képtelen volt erre."

Együtt {egyperces, slice of life}
Író: Aquatic
Páros: Hansol x Yuta
Részlet: "Nem mondott többet. Nem tudott. Vagy sokkal inkább nem mert. Talán ez állt legközelebb egy vallomáshoz, talán ebbe a négy szóba sűrítette érzéseit a másik iránt. Talán sosem veszi még egyszer a bátorságot, hogy ilyet tegyen."

Ellenállás {egyperces, slice of life} 
Író: Aquatic
Páros: Doyoung x Taeyong
Részlet: "Sok mindenben különböztek, örökösen egymást gyötörték, még ha nem is komolyan, csak játékosan, valami mégis ellenállhatatlan erővel vonzotta őket egymáshoz. A sok vita során felgyűlt feszültséget pedig általában azáltal vezették le, hogy mérgesen vagy lázasan egymásnak estek egy magányos helyen."

Eltitkolt információ {fanfic extra fejezet, egyperces, slice of life}
Író: Aida
Páros: Hansol x Taeyong
Előszó: "Amikor érzéseidre hallgatva cselekszel, még ha a reakció nem elvárt módon történik, s szíved hatalmasat dobban a fájdalomtól."

Elvesznék nélküled {egyperces, fluff}
Író: Sári
Páros: Taeyong x Mark
Részlet: "Hatalmas szemekkel néztem rá, amint egyre jobban közeledett felém és kezét arcomra simította. Mennyire nagy a tenyere az enyémhez képest, és milyen meleg."

Éjszakai álom {egyperces, kid!au, fluff}
Író: Mirae
Páros: Chenle x Jisung
Részlet: "Pár másodpercig még fülelt, s miután az apró neszek teljesen elhalkultak, mosolyogva nézett Jisung feketén csillogó íriszeibe. Arca nyúzott volt, s már meglehetősen laposakat is pislogott, de még mindig nem úgy tűnt, mint aki pihenni készülne."

Fogadás {egyperces, smut, 16+}
Író: Haneul
Páros: Johnny x Taeil
Részlet: "Ó Johnny, mit kapsz te ezért. Ösztönösen megragadtam a kis nyakörvét és egy csókpárbajba hívtam, amit viszonzott. Addig faltuk egymás ajkait, míg levegő hiányban el nem váltunk."

Forte, piano - Néma érzelmek {egyperces, versfic, slice of life, slight angst}
Író: Szuhi
Páros: Johnny x Ten
Részlet: "Johnny feladva hát magának tett ígéretét csókolt rá a puha ajkakra, melyek eddig a létezést, mától pedig a csalfa jövő ostoba játékát jelentették."

Felhők felett {egyperces, smut, 18+}
Író: Aida
Páros: Hansol x Yuta
Részlet: "Szinte csak röpke pillanatok voltak, míg egymást érezhették, a felfokozott kéj nem adott időt szerelmük kibontakozására, csak a kielégülés vágya lebegett előttük."

Fordító: Akashara
Páros: Taeyong x Ten
Előszó: "Minden egyes aprócska mozzanat, amit Ten művel Taeyonggal, halálos számára. Ha Taeyong nem lép, csakis isten tudhatja, hányszor kell még meghalnia (ugyanis Ten képes rá, hogy szétrobbanjon szivárványporként pusztán azzal, hogy rámosolyog)."

Heroic {fanfiction, romantikus vígjáték, 18+}
Író: Neshi
Páros: Yuta x Ten
Fejezetszám: 5.

Hülye vagy, hyung {egyperces, fluff}
Író: Akashara
Páros: Taeyong x Ten
Részlet: "Ten csendben, mosolyogva figyelte az idősebb csillogó tekintetét és szintén mosolygó száját, ő pedig ezt észrevéve végignyalt ajkain, majd ujjával végigsimított a sarokba szorított fiúén."

Jeges americano {fordítás, novella, daddy!kink, smut, 18+}
Fordító: Akashara
Páros: Johnny x Ten
Előszó: "Johnny Seo nagyon szeret ebben a bizonyos kávézóba járni és vajon a sors akarja úgy, hogy mindig Ten szolgálja ki?"

Johnny, Johnny, Johnny {egyperces, slice of life}
Író: Aquatic
Páros: Johnny x Ten
Részlet: "Szerette őt. Igen, Ten nagyon szerette Johnny-t, amennyire egy barát csak szerethetett barátot. Mégis volt valami köztük, amit nem tudott megmagyarázni. Valami különös, amiről egyikük se beszélt, de a fiú tudta, hogy Johnny is érzi."

Limitless {egyperces, akció, slight fluff} 
Író: Szuhi
Páros: Johnny x Ten
Részlet: "Néha úgy hozza a sors, hogy olyan szituációba csöppensz, ahonnan kétféleképpen keveredhetsz ki. Győztesként vagy vesztesként. Ilyen helyzetekben elég egyetlen másodperc, hogy eldőljön, miként jó vagy rossz emlék marad jelened."

Meg nem hallgatott szavak {egyperces, slice of life, slight angst}
Író: Sumire
Páros: Hansol x Yuta
Előszó: "Egy felbukkanó gyermek és az általa kiváltott érzelmek rövid története."

Még mindig {drabble, hurt/comfort} 
Író: Hagu
Páros: Renjun x Chenle
Részlet: "Még mindig csak itt ülök, és várom, hogy ne izzadjon tovább a kezem, várom, hogy ne szakadjon ki a mellkasomból a szívem, várom, hogy rendesen kapjak levegőt, várom, hogy a bőrszínem visszafakuljon, várom, hogy normalizálódjon a vérnyomásom… de nem sikerül."

Nem egy hiba {novella, fluff, slight angst}
Író: Aquatic
Páros: Johnny x Ten
Részlet: "A csók szenvedélyesen kezdődött – két szerelmes szív találkozása kéthónapnyi, hirtelen ostobának és értelmetlennek tűnő gyötrődés után; Youngho talán még sosem csókolt ilyen ragaszkodással senkit, kieresztve magából mindazt a fájdalmat, amit az elmúlt hetekben érzett."

Nyelvlecke {schoolfiction, slice of life} 
Író: Hagu
Páros: Taeyong x Ten
Fejezetek száma: 2 (befejezetlen)
Részlet: "Bekopogtam, majd némán belöktem az ajtót. A tanárom és Taeyong ültek egymással szemben, és elég meredten engem néztek. Zavaromban először megbotlottam, majd természetesen, beleakadt a kilincsbe a táskám pántja, és azt is hosszú ideig akasztottam le, miután visszacsapódtam lendületből a nyílászárónak. Végül csak eljutottam, égő arccal, és teljesen felforrósodott testtel melléjük, majd meghajoltam."

Omne initium difficile est {egyperces, slight angst, slice of life}
Író: Sumire
Páros: Johnny x Hansol
Részlet: "Youngho szíve meglágyult; reménykedve érezte, hogy minden rendbe jön ismét. Nem kellett neki más, csak Hansol szelíd csillogású tekintete és széles mosolya, ami akkor is őszintének tűnt, mikor a legnagyobb fájdalmait kellett elrejtenie."

Rhythm ta {dabble, fluff} 
Író: Hagu
Páros: Jeno x Renjun
Részlet: "A refrén szövege a szívedből szól, minden szót magadnak érzel, és…
- Jeno! - finom tenyerek tapadnak a mellkasomra, és egy erőteljes rántással eltűnik a zene fele."

TaeTen a világ körül {fanfiction, fluff}
Író: Akashara
Páros: Taeyong x Ten
Fejezetszám: 3.
Részlet: "- Viszlát, otthonom – szipogta Taeyong, ahogy kinézett a repülő ablakán, ami alatt Szöul is elterült. Ten természetesen tudta, hogy csak rájátszott a dologra, így inkább bedugta a fülesét, hogy pihenhessen kicsit, viszont ugyanabban a pillanatban már érezte is egy fej jellegzetes súlyát a vállán, ő pedig csupán halkan felnevetve hagyta az idősebbiket is elszenderedni."

Teach Me How To Run (Away FromYou) {novella, smut, fluff, 18+, student&teacher!au}
Író: Réka
Páros: Johhny x Taeil
Részlet: "A szőke tanár mosolyogva beszélgetett az egyik mellette ülő tanárnővel, aki csillogó tekintettel figyelte őt. Johnny elsötétedő szemekkel mérte végig a fiatal tanárt. Eddig mindig csak melegítőben és pólóban látta őt, azonban most fehér inget viselt, melynek felső része begombolatlanul pihent, belátást engedve így mellkasára."

You are my destiny {fanfiction, fantasy, akció}
Író: Haneul
Páros: Taeyong x Ten
Bevezető: "Szöul. Dél-Korea gyönyörű fővárosa. Mindenki, aki teheti, oda megy nyaralni és kipihenni a munkát. Viszont Szöul egyik eldugott részében is zajlik az élet. Az NCT nevezetű banda lakik ott és ők a város rész urai. Fő főnökük Taeyong, akinek elég zűrös élete van, nem mellesleg van egy húga is, akit már 1 éve nem látott, mert a szülei elszakították tőle. Taeyong mindent meg tesz a húgáért, de leginkább azt, hogy újra egybe legyen a család, ugyanis anyja lebetegszik, apja pedig a család fele se tekint. De vajon hányan mennek el Szöul egyik leggazdagabb negyedébe, hogy elhozzák a húgát és mennyien fogják támogatni Taeyong-ot ebben?"

Vacsi a Han folyónál {egyperces, fluff}
Író: Haneul
Páros: Jeno x Jaemin
Részlet: "Igaz, hogy egy igazi Casanova vagyok és hódítok meg minden, de tudod, hogy nekem több vagy mindenkinél.-hajtotta a fejét a vállamra."

Író: Hagu
Páros: Taeyong x Ten
Részlet: "Mi lenne, ha én állnék Taeyong mellett az albumborítón? Mi lenne,ha én venném át a díjakat, én köszönném meg, én mondanék beszédet, én…
A thai fiú lecsapta a laptop tetejét, és messze lökte magától. Minden tagja remegett a leírt szavaktól, a kimondott érzelmektől, és az undortól, amit maga iránt érzett."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése